[logiciel creation site] [creation site internet] [creation site web] [FaiLi]
[0 0 1 1 1 1 1 0 640 480]
[0 0 1 1 1 1 1 0 640 480]
[0 0 1 1 1 1 1 0 640 480]
[Voorstelling]
[Fotos]
[Fotoshoots]
[Familie]
[SR]
[Interesses]
[Gedichten]
[Links]
[contact]
[Links]
[Mail]
[Gedichten]
[]
[]

All Rights Reserved.

www.FaiLi.be

Reeds jaren schrijf ik gedichten, eerst voor mezelf als verwerkingsproces, nu als hobby voor kaartjes - feestjes- enz...

 • Gedichten
 • Gedichtenfreaks: dé site voor gedichten

  Het is verboden de gedichten van iemand anders voor uzelf te gebruiken, zonder vermelding van de auteur.
  De gedichten op deze website mogen enkel mits toestemming worden gebruikt. Zoniet wordt er een klacht ingediend wegens overtreden van
  auteursrechten.

Gedichten

Up to date blijven met de trends in websites, een leuke maar tijdrovende bezigheid. Deze website word regelmatig up to date gehouden. Maar het kan altijd beter. Daarvoor reken ik op uw eerlijke en kritische mening.


Enkele voorbeeldjes:

 • vermist.faili.be
 • www.faili.be
 • www.smartroadsterforum.be
 • fikkemie.faili.be


Wilt u zelf ook een mooie website? Ik werk met het programma Web Creator Pro 5.
Indien u niet in staat bent er zelf eentje te maken, kan ik u wat bijsturen.
Meer info?
Mail me.

  

Webdesign

Mijn echtgenoot is gek van de smart Roadster. En deze microbe heb ikzelf ondertussen ook goed te pakken.

Wij hebben er dan ook eentje in ons bezit. Deze geeft ons nog steeds genoeg plezier zodat we deze absoluut niet weg doen.
Af en toe hebben we met het smart Roadster forum een freedrive, waarbij we dan met verschillende Roadsters samen rondrijden.

Foto's kun je vinden op het forum (zie links).


Met z'n amper 700cc is het toch een echt paradepaardje. Als alleen wordt gelet op de motorinhoud of prestaties, dan geeft dat een verkeerde indruk. Het is een kleine cabrio met achterwielaandrijving, een felle motor en een zeer direct karakter. Je kan ze vergelijken met exclusieve Engelse en Italiaanse merken. De prestaties mogen dan niet dezelfde zijn, je hebt gegarandeerd hetzelfde rijplezier. Het geluid van de turbo en de dansende turbodrukmeter op het dashboard versterken die beleving nog eens extra. Het schakelen is niet te vergelijken met een doordeweekse wagen. De roadster beschikt over een semi-automatische versnellingsbak, waarmee niet iedereen kan rijden. Het vergt ietwat ervaring en kennis om dat onder de knie te krijgen.


Wees gerust, ikzelf heb niet de luxe om achter het stuur van de roadster van mijn echtgenoot te stappen. Ik weet dus ook niet hoe het rijden met de roadster aanvoelt. Maar als passagier hoef ik alvast ook niet onder te doen aan het zalige gevoel.

smart Roadster

FaiLi